KSSS framgångar på Laser SM

I helgen avgjordes Laser SM i Västerås. Som vanligt var KSSS representerade av ett starkt gäng som skulle visa sig behärska de nyckfulla förhållanden riktigt bra.

Västeråsfjärden bjöd på stora vrid och tryckskillnader som sig bör och nyckeln till framgång var verkligen att minimera misstagen. Detta var något som inte minst Ludde Lindqvist gjorde riktigt bra och han kunde därmed följa upp sin 5e plats på U21 EM med ett guld i Standardklassen tätt följd av klubbkompisen Tim Nyllinge på silverplats.

I den oerhört täta damklassen var det en något besviken Tindra Forssén som bärjade bronset efter att ha legat etta efter lördagens seglingar. Hennes syster Lova tappade tyvärr lördagens medaljplats och hamnade något snöpligt utanför pallen.

I Laser 4.7 och Radial herr gjordes det upp om Klassmästerskapsmedaljer. I 4.7 klassen dominerade Hannah Maurer totalt och vann överlägset medans Rasmus Granzin knep bronset i Radial herr. Utöver detta var det många av våra seglare som stod för riktigt fina prestationer, varav några lite snöpligt missade pallen trots riktigt bra segling. Nu gasar vi vidare mot nästa tävling som blir GPt i Marstrand och sen årets höjdpunkt, KSSS OCR!

RESULTAT