Tjejsegling - Prova på J/70 under ÅF Offshore Race

Tillsammans med nätverket She Captain arrangerar KSSS ett event riktat till tjejer med allt ifrån ingen till lång seglingserfarenhet. Ni kommer att segla i lag om fyra personer tillsammans med en duktig coach utanför Race Village på Skeppsholmen. Därefter ses vi för After Sail i Bryggmästarens bar för en kall dryck i solen.

När  NY DAG OCH TID: Lördag 29 juni start kl 14.00 
Var Race Office på ÅF Offshore Race, Skeppsholmen, Stockholm  (kartor finns på evenemangsområdet)
Hur

Rekommenderar gymnastikskor och bekväma kläder, flytväst och sjöställ finnas att låna på plats.

Anmälan 

Anmälan sker via länken nedan. Kostnaden är 250 kr / person (inkluderar öl/dryckesbiljett)

Deltagarantalet är begränsat och först till kvarn gäller.

Vi ser framemot en spännande seglingsupplevelse tillsammans med dig! 


KSSS Aktivitetskommmitté 

Med stor kärlek och passion för segling vill vi i KSSS Aktivitetskommitté att sporten ska bli tillgänglig för fler. Vi verkar för att skapa förutsättningar för ett livslångt engagemang i KSSS, arbetar för att öka antalet kvinnor på sjön samt erbjuder lägerupplevelser för barn som av olika anledningar inte fått möjligheten att prova på segling. 

 

KSSS andelssegling

Säsongen 2018 lanserar KSSS konceptet andelssegling. Med fyra stycken klubbägda J/70 tävlingsbåtar kan du som privatperson hyra in dig på en båt, likt ett gymkort kan du segla så mycket du vill men utan att äga egen båt. Organiserad träningen 1 ggr/veckan samt möjlighet att hyra J/70 till tävlingar. Andelseglingen riktar sig till dig med seglingserfarenhet som vill utveckla din kappsegling. She Captain

Nätverket She Captain är till för alla båt- och sjöintresserade kvinnor som vill ha inspiration, kunskap och pepp för ett aktivt liv på sjön.Här är alla välkomna oavsett erfarenhets- och kunskapsnivå. Vi finns för dig som redan lever ett aktivt båtliv, för dig som är nyfiken och för dig som hittills aldrig satt din fot på en båt. Det vi alla har gemensamt är vår vilja att addera mer jävlar anamma i våra liv, skapa möjligheter att ta nya kliv ut på sjön, känna modet växa för att själv kasta loss med båten – och samtidigt ha riktigt kul under tiden!