KM kval 2 avklarat – nu dags för ”sista chansen” och final 10/12

Andra kvaldagen till final i KSSS esegling:s KM genomfördes i torsdags i J70 med otroligt tighta e-seglingar med skiftande vindar i både riktning och styrka. Att segla fritt och kunna välja var superviktigt på både kryss och läns.

Spännande att få se legendarer såsom Lasse Linger och Björn Hansen kampas med dom lovande unga seglarna Alexander Olsson, Marius och Julius Graudums, för att nämna några av dom hugande utmanarna. Trots denna kavalkad av duktiga seglare lyckades Ordf Patrik S. (Sputte65 i gaming världen) starta med 3 raka spikar i kval- omgångarna och kom då in som favorit i finalen. Där lyckades Piccolorso (Björn Hansen) ta sig om till Guld, Sputte65 fick ett Silver och Jacci (Fredell) brons. I första kvalomgången var Jacci lätt att räkna (från slutet), men han har helt klart räknat ut hur man e-seglar och hans förbättring bugar vi för.
For those about to Rock…….. We salute you.

Nu på torsdag(10/12) så är det dags för sista kvällen med KSSS klubbmästerskap och det finns 4 platser kvar till finalen att tävla om. ”Sista chansen” kommer börja kl 20.00 och består av ett race där de 4 första som ej har kvalat sen tidigare kommer gå vidare till finalen. Finalen startar kl 21 och består av 3 race utan något borträknat race. Vi ser fram mot tight och kul racing och hoppas att ni vill vara med och segla eller lyssna på livesändningen(zoom: från racen med våra erfarna kommentatorer!

Anmäl er till seglingarna via FB
Delta på live sändingen via Zoom:

Vi välkomnar KSSS e-seglare och åskådare till den rafflande sista striden om Klubbmästerskapstiteln på torsdag!