KSSS söker assistent till Lägeransvarig

KSSS erbjuder våra unga medlemmar en fantastisk lägerupplevelse utöver det vanliga. Under sommaren arrangerar KSSS sju läger på Lökholmen för barn mellan 9–18 år samt tre konfirmationsläger på Långholmen. Detta åstadkommer vi genom duktiga ledare, härliga sommaröar, bra båtar och en välorganiserad planering. I denna roll kommer du att vara högst delaktig i denna fantastiska verksamhet under några härliga sommarmånader och även hjälpa till i kansliets övriga verksamhet.

Du har bland annat följande arbetsuppgifter:
• Planera, koordinera och utvärdera lägerverksamheten tillsammans med lägeransvarige på kansliet.
• Ansvarig för kontakten med och arbetsledning av Lägercheferna under pågående läger.
• Svara på eventuella frågor från deltagarnas målsmän.
• Besök på läger vid behov.
• Bistå i diverse roller på kansliet under perioden.

Vi söker dig som har mycket bra administrativa kunskaper, mycket hög känsla för service samt vana vid att arbeta självständigt. Kunskaper i segling är meriterande men inte nödvändigt. Har du lägererfarenhet ser vi det som en merit.

Som person trivs du i en omväxlande roll som innebär både självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med kollegor. Planering och organisering är viktigt för dig samtidigt som du är kreativ och kan tänka i nya banor. Du är en engagerad och serviceorienterad person som tycker att den dagliga kontakten med KSSS medlemmar känns lockande.

Tjänsten är en säsongsanställning på 100% under perioden 1 jun – 30 aug 2020. Finns möjligheten för dig att jobba 20 % (eller mer) under resterande del av året är det positivt men ej ett villkor.

Känner du att detta är ett jobb för dig ber vi dig att skicka ditt CV samt ett personligt brev till [email protected] Vi kommer att löpande hålla intervjuer och vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta Marie Bratt på [email protected] eller 08 - 556 166 87.

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, grundat 1830, är Sveriges största segelsällskap med över 5 000 medlemmar, varav över 2 000 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappsegling eskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet. Lägerverksamheten omfattar fem lägerplatser där cirka 700 barn varje sommar får uppleva lägerkänslan, lära sig segla och träffa vänner för livet.