Medlemsavin på väg

Nu under de närmsta dagarna kommer medlemmarna att få medlemsavin skickad till sig. Precis som förra året sker utskicket digitalt. Men denna gång kommer utskicket hanteras av företaget Billecta.

Varmt välkommen till 2021 med KSSS

Hoppas att du som medlem mår bra trots Corona tider. Lyckligtvis har många av våra medlemmar kunnat vara på sjön under sommaren och vi hoppas du haft glädje av ditt medlemskap i KSSS under detta jubileumsår.

Som medlem i KSSS har du möjlighet att delta i många olika aktiviteter på vattnet och på land samt ta del av flera rabatter och förmåner. På vår hemsida och i synnerhet på fliken www.ksss.se/medlem kan du läsa mer om detta och viktiga datum för 2021.

Medlemskortet i KSSS finns sedan 2020 digitalt i appen Cardskipper, så om du inte redan laddat ner den, gör det från Google Play eller Appstore. Med den aktiverad kommer du att få viktig information och medlemserbjudanden direkt i mobilen.

Om du har ny adress, mobilnummer eller e-postadress går du in på www.ksss.se/adressandring alternativt kontaktar kansliet för att uppdatera dina uppgifter. Där kan du också ange om du vill ha KSSS Årsbok 2021 skickad till dig eller om du vill läsa den digitalt.

Från och med nästa år kommer vi att erbjuda möjligheten att betala via e-faktura. Gå in på din bank och ansök redan idag. Där kommer du att behöva fylla i ditt medlemsnummer som du hittar på avin.

Du som medlem är mycket viktig för oss och har du synpunkter, idéer eller förslag på förbättringar av vår verksamhet är du välkommen att kontakta styrelsen eller kansliet.

Mvh 

KSSS