Phil Robertson, NZL en av världens bästa snabbseglare gästar Båtmässan

Den dubbla och regerande världsmästaren i matchracing och skepparen på SailGP Spain berättar om segling i dess extremaste former och ger oss sina bästa tips. Torsdagen den 12 mars kl 17:20 är det KSSS Seglarforum med ett stjärnspäckat program.

På torsdagen går du in gratis på Seglarforum på båtmässan. Det gör du genom att anmäla dig via följande länk och slå in koden: KSSSVIP2020.

Dessutom i programmet kommer vi att få höra mer om:

Sveriges hetaste medaljkandidater inför OS i sommar, Anton Dahlberg & Fredrik Bergström är på plats för att ge oss de senaste.

Vi minns VM i tolvor i Luleå 1988. I sommar kommer 10-talet klassiska tolvor till Sandhamn på Pre-Worlds och svenska Princess Svanevit från 1930 kan komma att bli klar till sommarens tävlingar. Experten på klassiska båtar Bobby Cyrus berättar om resan.

Segling med foilande båtar och brädor växer så det knakar. Till OS 2024 kommer även vindsurfingen att seglas på foils. senast beslutade att vindsurfingen. Vi träffar den unga lovande vindsurfaren Vidar Nyström.

Världsstjärnorna seglar första Internationella mästerskapet på Baggen när EM i Starbåt går i Saltsjöbaden i september. 

Dessutom kommer Search Magazine att vara på plats för att ge oss det allra senaste nyheterna från seglingsvärlden såsom Americas Cup, Vendée Globe, The Ocean Race mm.

 

KSSS Seglarforum hålls i sal K21 17:20-19:00. Efter KSSS Seglarforum blir det mingel, segling med radiostyrda båtar, sprintsegling och gott seglarsnack i KSSS Monter.

För mer information läs hela programet på länkar nedan.