KSSS söker eventkoordinator

KSSS genomför mängder av stora och små evenemang såsom regattor, medlemsmingel, partnerträffar mm. Inte minst Gotland Runt, vårt stora publika skyltfönster. Som eventkoordinator på KSSS är du ansvarig för praktisk planering, koordinering och genomförande av KSSS egna evenemang och partneraktiveringar på land tillsammans med KSSS kommersiella direktör.

Tillsammans med KSSS kommersiella direktör samordnar du leveranser och genomföranden av ett 25-tal större och mindre evenemang varje år. Du säkerställer också att vår exponering och ”look & feel” på våra anläggningar och under våra evenemang kommer på plats och hålls fräscht och uppdaterat.

Du arbetar i en fantastisk miljö i nära samarbete med KSSS kansli, kommittéer, partners och leverantörer. Arbetsuppgifterna är omväxlande där du tar ansvar för hela processen från dokumentation, budget, leverantörskontakter, produktion till genomförande och uppföljning.  

Den vi söker

Vi tror att du har arbetat som operativ projektledare under ett antal år, i en nära kundrelation och har stor erfarenhet av projektledning inom evenemang, turism eller liknande relationsskapande miljöer. Arbetet ställer höga krav på god kommunikativ förmåga, självständigt driva och leda flera uppdrag och samtidigt gilla att vara en del av vårt operativa, dagliga arbete.

Som person är du lyhörd, prestigelös och har en god planeringsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta under eget ansvar men samtidigt en person som brinner för teamet. Vidare krävs att du är flexibel kring arbetstider då evenemangen ofta genomförs under helger och kvällar.

Din ansökan

Vill du bli en viktig länk i vår framgångsrika klubb? Välkommen att kontakta Jan Torstenson 070-668 55 73 om du vill ha mer information om tjänsten. Ansök genom att maila in ditt CV och personliga brev till [email protected].

Vi behandlar ansökningar löpande och kommer att anställa så fort vi har en lämplig kandidat. Dock allra senast 30 dec 2021.

 

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, grundat 1830, är Sveriges största segelsällskap med över 5 500 medlemmar, varav över 2 000 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappseglingeskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet.