KSSS söker kommunikatör

Som Kommunikatör hos KSSS befinner du dig i svensk seglings epicentrum. KSSS 5500 medlemmar seglar på läger, på havet, runt jorden, på OS, VM i skärgården och på våra träningsanläggningar. Som kommunikatör hos KSSS kommer du att vara spindeln i nätet och kommunicera ut vår fantastiska breda verksamhet. Du kommer att vara producent, redaktör och projektledare. Ett av de bästa uppdragen man kan tänka sig helt enkelt. Vår nuvarande kommunikatör Richard Wästberg som haft rollen tidigare har valt att gå vidare till andra uppdrag men kommer att finns kvar i KSSS och arbeta med informationsfrågor i mindre skala. Läs annonsen och ansök så snart du kan.

Vi tror att du har relevant kommunikationsutbildning och är van av att jobba självständigt med digital publicering så väl på web som i social media. Vi gör också fler och fler livesändningar och videomagasin därför är det också en fördel om du gillar att jobba med rörliga medier. Eftersom du själv i hög grad styr hur och var du kommunicerar värdesätter vi ett kreativt driv och förmåga att berätta och entusiasmera i både text och bild.

Du kommer att arbeta heltid med en fast punkt på kansliet i Saltsjöbaden, men har stor flexibilitet och allt som oftast kommer du även jobba från våra lägeröar, kappseglingsarenor, gästhamnarna på Sandhamn i Saltsjöbaden och Djurgården. Det är ett självständigt jobb som ibland innebär arbete på helger och kvällar. Bakom dig kommer du att ha ett fantastiskt team på KSSS kansli och klubbens Informationskommitté som arbetar ideellt med kommunikationsfrågor. Tempot är högt och det gäller att gilla att ha många bollar i luften, gillar man detta och ett hjärta som klappar för segling är jobbet ett oslagbart kommunikatörsjobb.

Kvalifikationer
-         Du kan segla och köra motorbåt.
-         Du kan skriva/kommunicera på svenska och engelska.
-         Du har tidigare erfarenheter från olika kommunikationskanaler (web, Youtube, social media).
-         Det är meriterande om du jobbat i Photoshop, InDesign och Episerver CMS.

Din ansökan

Välkommen att kontakta Stefan Rahm på 070-180 85 57 om du vill ha mer information om tjänsten. Ansök genom att maila in ditt CV och personliga brev till [email protected]. Vi behandlar ansökningar löpande och kommer att anställa så fort vi har en lämplig kandidat. Dock allra senast 30 dec 2021.

Länk till annonsen i pdf-format hittar du nedan.

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, grundat 1830, är Sveriges största segelsällskap med över 5 500 medlemmar, varav över 2 000 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappseglingeskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet.