OS-medaljören Josefin Olsson till medlemsminglet 17 mars

I somras tog Sverige och KSSS ett OS-silver genom Josefin Olsson. Av de totalt 17 OS-medaljer som KSSS seglare erövrat genom tiderna var detta den andra OS-medaljen till en kvinna. På torsdag får vi lyssna på vad som egentligen hände bakom kulisserna på OS. Anmäl dig direkt så att du kan vara med och hylla Josefin och denna fantastiska prestation.

Förutom Josefin bjuds vi på ett mycket spännande program på scen på Vasamuseet och dessutom en bit mat och dryck när vi äntligen har möjlighet att ses igen.

Är Matchracingen besegrad av sprintsegling som disciplin? Vi får höra Sveriges vassaste Sprint- och matchseglare ge sin syn.

Och så får vi höra om Stockholms skärgård ur två helt olika perspektiv; I sommar fightas världseliten i F18 om varje centimeter under VM i distanssegling som arrangeras av KSSS samtidigt som KSSS långseglare njuter av samma skärgård utan att stressa.

*Dagmar Salén tog OS-brons under Olympiaden 1936 i 6 Meters klassen.

 

Vi ses den 17 mars från klockan 17:30 på Vasamuseet och vi vill att du är på plats senast 18:00 då programmet drar igång. Programmet på scen håller på i drygt en timme och följs av seglarhäng med efterföljande dryck & tilltugg.

Anmälan (som är bindande) gör du på länken nedan. Passa på att anmäla dig direkt innan platserna tar slut.