Team Pro4u gör Estlands och Finland sak till sin.

Här kommer en hälsning från Team Pro4us som just blivit både Finska och Nordiska mästare i havskappsegling ORC: "Under helgen kappseglade vi i Team Pro4u i Baltic Offshore Week (BOW) i Tallinn för Sverige och KSSS och lyckades vinna klass ORC B och blev därmed Finska och Estniska mästare i Havskappsegling. För två helger sedan blev vi också Svenska mästare. Det innebär att vi just nu 2022 är regerande mästare i Havskappsegling i tre länder och det har aldrig hänt för oss tidigare, frågan är om någon svensk besättning i någon klass har varit regerande nationella mästare i 3 länder i en klass samma år (vi vet inte)?

Vår serie under BOW var också mycket bra och vi lyckades ta 6 spikar av de 8 racen (de två race vi inte vann kom vi tvåa i, snittscore 1,25 under de 8 racen).

Vi har nu varit med i 3 kappseglingar under 2022 med ” Malin” och lyckats vinna alla tre så här långt, återstår EM i Havskappsegling i Norge i augusti där vårt mål är att ta ett tredje EM-guld i den öppna klassen. Vi har ju tidigare vunnit EM i Pärnu 2015 och i Gdansk 2017.

Besättningen i Team Pro4u på 9 personer som tog årets andra och tredje nationella mästerskap i Havskappsegling var:
Emil Forsgren
Zacharias Krafft
Emil Alnebeck
Pontus Dahl
Anders Björk
Peter Thorwid
Patrik Forsgren
Sven Eriksson
Joakim Hoppe

Önskar er på KSSS en glad midsommar och tack för ert stöd i vårt kappseglande!"

KSSS är såklart superstolta över er och ser med spänning fram emot hur Patrik kommer att klarar sig utan det sammansvetade teamet i ORC Double Worlds under Gotland Runt 2022.