Skräpåtervinning i samband med Gotland Runt

Som ett led i KSSS hållbarhetsarbete och vår närvaro på Djurgården, har vi startat ett projekt under våren tillsammans med flera av våra partners. Tanken är bl.a att visa på vikten av ett cirkulärt förhållningssätt i våra respektive verksamheter och att vi är en del av den långsiktiga utvecklingen på Djurgården.

Projektet går under namnet ”Stockholm Reimagined” och är ett samarbete mellan KSSS, Stena Recyckling och Coca-Cola. En rad andra organisationer och företag är också involverade i projektet.

 

Nu på måndag den 13 juni, kl 10.00-14.00, kommer vi att genomföra en gemensam aktivitet på Djurgården för att samla skräp både på botten och på land. Dykningar kommer att ske vid Beckholmen och Nya Djurgårdsvarvet. I samband med detta har Coca-Cola och Stena Recycling egen personal på plats som också kommer att samla skräp längs stränderna. Samling vid parkeringen utanför Oaxen.

Delar av materialet som hämtas upp från botten kommer att användas i en utställning vid Wasahamnen under sommaren som skall visa på möjligheten att återvinna materialet utifrån ett cirkulärt utnyttjande.

Varmt välkomna att delta under denna aktivitet och träffa ett 100 tal medarbetare och kollegor bland våra partners i KSSS. Det kommer bjudas på lunch och dryck.

Klicka här för att anmäla dig.