Ansök till KSSS Offshore Clinic 2024

År 2019 arrangerades för första gången KSSS Offshore Clinic i ett samarbete med Team Pro4u. Clinicen är en vidareutbildning som riktar sig till seglare som är intresserade av att utveckla sig inom segling och lära sig om kölbåtssegling, instrument, väder, trim samt manövrar. Offshore Clinic riktar sig till dig som vill ta nästa steg inom segling. Anmäl dig senast den 31 januari för att delta i Offshore Clinic 2024.

Team Pro4u är ett av Sveriges främsta havskappseglingsteam med en lång meritlista. De delar med sig av sin breda kunskap under clinicen för att fostra och utbilda nya seglare inom kölbåtssegling.

Under utbildningen får du lära dig hur man kappseglar på en stor båt. Clinicen innehåller genomgång av manövrar såsom gippar och flygande försegelbyten, fart, instrumentnavigation, prestandahantering, väderrouting, programvara för taktisk och strategisk navigering samt besättningssamspel.

Clinicen riktar sig till de mellan 16 och 30 år som har tidigare seglingserfarenheter. Det är inget krav på kölbåtserfarenhet men du bör ha ett brinnande seglingsintresse och viljan att utmana dig själv. Att vara medlem i KSSS är inget krav vid ansökningstillfället.

Vill du bli eftertraktad på båtar världen över, segla Gotland Runt och utvecklas inom segling? Skicka då in din ansökan senast 31 januari 2024.

Läs mer om ansökan, praktisk info och pris här.

Tveka inte att kontakta Team Pro4u på Facebook vid eventuella frågor om utbildningen eller ansökan.