KSSS Samarbetspartners

Kungliga Svenska Segelsällskapet är stolta och tacksamma för den stora och starka andel samarbetspartners som är involverade i klubbens verksamhet. Dessa samarbetspartners är en stor del till klubbens utveckling att bli världsledande inom dess verksamhetsområden. Läs mer om våra samarbetspartners engagemang i menyn till vänster.

Kungliga Svenska Segelsällskapet grundades redan 1830, idag har KSSS utvecklats till en internationellt ledande segelsällskap med en stor bredd av verksamhetsområden. I grunden är KSSS ett medlemsdrivet segelsällskap med över 5 000 medlemmar. Verksamheterna sträcker sig från arrangörer av internationella kappseglingar som ÅF Offshore Race, Norra Europas främsta havskappsegling till lägerverksamhet för barn och ungdomar, träningsverksamhet i Saltsjöbaden och Djursholm till elitseglare med sikte på framgångar i Olympiska Spelen. KSSS bedriver också eskaderseglingar och integrationsseglingar samt utvecklar ett hållbarhetsprojekt för att bevara vår arena, havet. 


Partnerstrukturen består av olika nivåer, från KSSS Network till huvudsponsorer. KSSS använder sig av en sponsormodell ARENA för att skapa värde och knyta våra samarbetspartners till våra verksamhetsområden och medlemmar. 

 

 

För mer information om hur KSSS skapar värde och engagemang i kommersiella samarbeten, kontakta oss.