125 båtar anmälda till Gotland Runt

Visst förstod vi att intresset skulle vara stort inför det uteblivna racet 2020, men att det efter fyra dagar skulle vara över 125 båtar anmälda, det tror jag ingen skulle ha gissat. Se till att anmäl dig snarast om du vill vara en av de 200 båtarna som är med 2021.

En tysk, en maltesisk, två holländska, två engelska, nio finska och givetvis ett helt gäng svenska ekipage har redan säkrat sin plats till Gotland Runt 2021. Nu hoppas vi på att övriga nationaliteter och klubbar runt Östersjön samt våra nordiska grannar nås av nyheten att platserna förmodligen kommer att ta slut innan nyår. Samtidigt vill vi poängtera att det inte finns någon klubbförtur eller liknande. Således vill vi med detta meddelande uppmärksamma våra medlemmar samt andra kappseglingssugna havskappseglare runt om i Sverige att inte fundera på om du skall segla eller inte – platserna kommer att ta slut, frågan är bara när!

Vi vill också tacka alla som anmält sig, arbetet med alla förberedelser blir så mycket enklare när vi redan nu vet hur många som kommer att deltaga.

Har du inte anmält ert team? 

Det gör du här