Sveriges heta OS-hopp till Seglarforum

På torsdag kväll den 12 mars 17:20 är det dags för KSSS Seglarforum under Båtmässan Allt för sjön. Då gästas vi av några av världens hetaste seglare, 470-seglarna Anton Dahlberg/Fredrik Bergström som berättar om planerna för de återstående 134 dagarna innan OS.

På torsdagen går du in gratis på Seglarforum på båtmässan. Det gör du genom att anmäla dig via följande länk och slå in koden: KSSSVIP2020.

Dessutom i programmet kommer vi att få höra mer om:

Den dubbla och regerande världsmästaren i matchracing och skepparen på SailGP teamet Spain, Phil Robertson NZL, berättar om segling i dess extremaste former och ger oss sina bästa tips.

Vi minns VM i tolvor i Luleå 1988. I sommar kommer 10-talet klassiska tolvor till Sandhamn på Pre-Worlds och svenska Princess Svanevit från 1930 kan komma att bli klar till sommarens tävlingar. Experten på klassiska båtar Bobby Cyrus berättar om resan.

Segling med foilande båtar och brädor växer så det knakar. Till OS 2024 kommer även vindsurfingen att seglas på foils. senast beslutade att vindsurfingen. Vi träffar den unga lovande vindsurfaren Vidar Nyström.

Världsstjärnorna seglar första Internationella mästerskapet på Baggen när EM i Starbåt går i Saltsjöbaden i september. 

Dessutom kommer Search Magazine att vara på plats för att ge oss det allra senaste nyheterna från seglingsvärlden såsom Americas Cup, Vendée Globe, The Ocean Race mm.

KSSS Seglarforum hålls i sal K21 17:20-19:00. Efter KSSS Seglarforum blir det mingel, segling med radiostyrda båtar, sprintsegling och gott seglarsnack i KSSS Monter.

För mer information läs hela programet på länkar nedan.