Välkommen till Seglarforum med KSSS på Allt för Sjön torsdagen den 7 mars

Äntligen dags att inleda säsongen 2024 med båtmässan - Allt för sjön. KSSS kommer som vanligt att ha en monter med nyheter och under premiärdagen den 7 mars kommer KSSS att bjuda in till spännande Seglarforum med efterföljande mingel. Och som inte detta skulle vara nog bjuder vi dessutom alla medlemmar på gratis inträde denna kväll.

Plats & tid: Stockholmsmässan, Allt för sjön – klockan 17:45


Seglarforum, Seglingsinspiration på högsta nivå - Marina scenen i A-hallen kl 17:55 – 19:15 
Sommaren 2023 bjöd på fantastiska seglingsframgångar för svensk segling. 2024 blir ett enormt spännande år med OS i Paris och America’s Cup i Barcelona som höjdpunkter. Vad kommer flytten av starten för Gotland Runt till Sandhamn att innebära och blir det några deltagare efter förra årets brutalväder? Vi bjuds på det senaste skvallret från  tittarsuccén "Över Atlanten" från skepparen Gurra Krantz.
Seglarforum är en kväll full av inspiration, passionerade och målmedvetna seglare som jobbar stenhårt för att förverkliga sina drömmar. Det blir också härliga seglingsfilmer som verkligen väcker längtan till att komma ut på havet igen efter vintern.


Direkt efter Seglarforum har vi medlemsmingel i KSSS monter A06:19, kl 19:15 - 20:00

Det är gratis inträde till mässan för KSSS medlemmar denna kväll (7 mars) om man anmäler sig via denna länk. Glöm inte att ladda ner ditt digitala medlemskort i Cardskipper, läs mer här.

Alla övriga dagar som Allt för sjön är öppet (7-10 mars samt 14-17 mars) får du som medlem i KSSS 20% på inträdet genom att registrera dig här och ange kod KSSS2024


Välkomna!