Medlemskort i mobilen

Du kan ha ditt medlemskort i din mobil. Här får du information, nyheter och fina erbjudanden från våra partners. Gör så här för att aktivera ditt medlemskort:

Steg 1:

Du får ett sms eller mail från KSSS med en länk. Om du du inte fått det tar du kontakt med kansliet,  så skickar vi ut det. Klicka på länken i ditt meddelande.

Steg 2:

Nu ser du medlemsinformationen som sms:et är kopplat till. Om du redan har ett konto i Cardskipper tryck ”Ja”. Om inte, tryck du ”Nej”.  Trycker du ”Ja” men inte har appen Cardskipper installerad i din mobil länkas du direkt till Google play / Appstore och kan ladda ner appen.

Steg 3:

Trycker du ”Nej” kommer du till kontoregistreringen. Här anger du den mailadress du vill koppla till ditt konto och kan ändra lösenordet om du vill. Du kommer att få en bekräftelse på mail med dessa uppgifter när du tryckt på ”Skapa konto”.

Steg 4:

När du tryckt på ”Skapa konto” skickas du vidare till Google play / Appstore beroende på vilket enhet du använder. Ladda sedan ner appen.

Steg 5:

När du öppnar appen för första gången, räcker det med att du anger det mobilnummer som sms:et levererades till och trycker ”Slutför registrering” för att logga in.

Sen är du igång.