Medlemskort i mobilen

Hur aktiverar jag mitt medlemskort i mobilen? Du kommer att du fått ett sms och eller ett email med en inbjudan. Sen är det enklare än en råbandsknop att registrera dig. Medlemskortet kommer alltså att finnas i din mobil men själva registreringen kan också göras i en dator. Om du får sms och/eller ett email beror på vilka kontaktuppgifter du har registrerat hos oss.

Så här går registreringen till:

Steg 1:

När du fått ditt sms eller mail från KSSS, klickar du på länken i meddelandet.

Steg 2:

Nu ser du medlemsinformationen som sms:et är kopplat till. Om du redan har ett konto i Cardskipper tryck ”Ja”. Om inte, tryck du ”Nej”.  Trycker du ”Ja” men inte har appen Cardskipper installerad i din mobil länkas du direkt till Google play / Appstore och kan ladda ner appen.

Steg 3:

Trycker du ”Nej” kommer du till kontoregistreringen. Här anger du den mailadress du vill koppla till ditt konto och kan ändra lösenordet om du vill. Du kommer att få en bekräftelse på mail med dessa uppgifter när du tryckt på ”Skapa konto”.

Steg 4:

När du tryckt på ”Skapa konto” skickas du vidare till Google play / Appstore beroende på vilket enhet du använder. Ladda sedan ner appen.

Steg 5:

När du öppnar appen för första gången, räcker det med att du anger det mobilnummer som sms:et levererades till och trycker ”Slutför registrering” för att logga in.

Sen är du igång.