Hyères sista världscupen

Får vi se dem igen . Vi laddar för det

Det låter konstigt, men så är fallet. Vår segling på hemmaplan har knappt börjat och ISAF:s Världscup avslutas här i Hyères, Frankrike under kommande vecka.Vi ställer upp med ett likastarkt lag denna tävling som på Mallorca.

Anton och Fredrik i 470  ser starka ut och är lite sugna på ta det sista steget och vinna sin första världscup. Det kommer att bli en utmaning, men vi gillar utmaningar,säger killarna som har haft en bra träningsvecka med olika vindförhållanden.

Jesper Stålheim, Laser  har väl kanske den största utmaningen i teamet. Att komma tillbaka på ett ställe i listan som han förtjänar.

Josefin Olsson i Laser Radial är också på plats, liksom våra Nacror där Tim Shuwalow har en vinst att försvara från förra året. Tim seglar med ytterligare en ny gast denna veckan, Olga Maslivets, då Frida Langenius inte är riktigt fit for fight än. Sandra Sandqvist jobbar också vidare med en ny gast i Kalle Torlén, då inte David Jonsson är helt kurant heller för match.

Våra nya ess i 49er FX Julia och Cissi bara längtar att få ta revansch från Mallorca. Denna veckan händer det !

Vår juniorliga är också på plats för att lära ännu mer.
Claes Törnsten i Laser, Adam Holm, Fanny Baumann och Andrea Holm i RSX.
FX tjejerna Johanna Sommarlund/ Therese Antman gör sin fjärde start på världscupen i år. I rätta förhållanden kan det också vara med och retas. Vassast  kanske Gustav Pettersson/ Marcus Anjemark i 49er blir. Det finns där, men frukten måste mogna.

Nu kör vi igen och ni hänger med…………………………………………….
Björn Johansson