FUNKTIONÄR 2024

Bra länkar:

FUNKTIONÄR 2024 – kort & snabb info

 Anmälningar

Anmälan till alla våra regattor görs enbart via webben och är viktigt - för dig och för oss - för att kunna säkerställa god kommunikation: Anmäl dig HÄR
Efter anmälan skickas en bekräftelse ut.

KSSS Regattor 2024

En lista över våra regattor 2024 finns HÄR.

Måltider

Till alla våra regattor försöker vi äta gemensam frukost eller morgonfika. Då har vi även genomgång inför ”dagens segling”.

I samband med frukost finns det oftast även möjlighet att göra sitt egna lunchpaket, alternativt finns de redan klara beroende på typ av regatta och var regattan seglas. Under regattorna i Sandhamn äter vi gemensam middag i Lökholmen i Varvet eller Trollgården. I samband med större regattor som tex Gotland Runt erhålls oftast måltidskupong för de dagar man arbetar.

After Sail är något vi försöker genomföra på samtliga regattor.

Kläder

Likt tidigare år tillhandahåller KSSS piké för alla funktionärer. Säsongens färg är mörkblå med snyggt KSSS tryck. De som som jobbar sammanlagt minst två regattor får en HH Racing Bag.

Tidplan

Inför en regatta skickas det ut en bekräftelse på deltagande som även innehåller tider, samlingar,seglingsföreskrifter och annat som kan vara bra att ha.

Mailadressen är: [email protected]

Utbildningar 2024

KSSS Planerar att genomföra en olika utbildningar under våren 2024. Anmälan kommer upp när respektive utbildning är satt.

Utbildningar finns för alla olika  funktioner i Svenska Seglarförbundets regi. Titta gärna på 

www.svensksegling.se/utbildning