Ankning förbjuden på båtmässan

Imorgon lördag öppnar Båtmässan Allt för sjön. KSSS har en rad olika aktiviteter i bassängen och på scenen. Redan imorgon lördag blir det kul optimistsegling i stora bassängen där det gäller att fånga gummiankor med håv tillsammans med dina kompisar.

Aktiviteten görs tillsammans med Jolleskoj  och håller på mellan 12:30-14:00 på både lördag och söndag båda mässhelgerna. Aktiviteten är för alla barn och inga förkunskaper krävs. Du får låna flytväst på plats.

KSSS program 7–8 mars

Lördag 7 mars

Marina Scenen bredvid KSSS monter i B-hallen

12:00-12:30 Jolleskoj – Sveriges bästa seglarskola finns i Stockholm

Vill du att dina barn skall få ett intresse för vatten och båtliv är valet av seglarskola helt avgörande. Vad är hemligheten bakom Sveriges bästa seglarskola? Dessutom kommer du att kunna testa en del av konceptet i bassängen direkt efter.

12:30-13:00 Min enda last - en bräda med mast.

Med foiling kommer vindsurfingen att lyfta igen.

Är du intresserad av foilande vindssurfing. Oavsett om du vill vindsurfa halvvind fram och tillbaka på en härlig fjärd eller om du vill kappsegla ända upp till olympisk nivå är detta något för dig.  

Vi går igenom vad du skall tänka på om du är intresserad av foilande vindsurfing både teknik och utrustning.

13:00-13:30 Gotland Runt – skönheten och odjuret

Den fantastiska upplevelsen, äventyret men också utmaningen att lämna sig hän till vädrets makter

12:30-14:00 KSSS Prova på Optimistsegling i Stora Bassängen. Aktiviteten är för alla barn och inga förkunskaper krävs. Du får låna flytväst på plats.

14:00 Hur kan jag utvecklas som seglare med KSSS J/70? I separat lokal. Anmälan till [email protected]

Söndag 8 mars

12:30-14:00 KSSS Prova på Optimistsegling i Stora Bassängen. Aktiviteten är för alla barn och inga förkunskaper krävs. Du får låna flytväst på plats.

 

Erbjudande för KSSS medlemmar

Gå 2 betala för 1 – gäller 7-15 mars. Kod KSSS2020