KSSS söker Medlemsansvarig

KSSS är en av världens största segelklubbar och en av Sveriges största idrottsföreningar med närmare 6 000 medlemmar. Våra medlemmar har många olika intressen även om kärleken till havet och skärgården är gemensamt. Vissa seglar, andra åker motorbåt eller både och. Vissa älskar våra läger, andra gillar idrotten segling och tycker att träning och kappsegling är det roligaste. Vissa njuter bara i någon av våra hamnar, andra gillar umgänget. Ja, det finns verkligen många olika infallsvinklar för medlemmarna. Oavsett bakgrund har vi fokus på att leverera ett livslångt värde till våra medlemmar.

Som medlemsansvarig befinner du dig i centrum i Sällskapet och du kommer vara involverad i att skapa, informera om och leverera relevant, inspirerande och engagerande medlemsinnehåll.

Arbetsuppgifter

 • Medlemshantering och administration samt ekonomi kopplat till detta.
 • Ansvar för att nya medlemmar välkomnas, tas om hand och introduceras.
 • Delaktighet i medlemsutveckling, aktiviteter och event.
 • Medlemsrekrytering.

Arbetet är självständigt som ibland innebär arbete på helger och kvällar. I rollen ingår det även att vara med och projektleda medlemsträffar som tex årsmöte eller härliga träffar vid våra arrangemang.

Din bakgrund

Tjänsten kräver administrativ erfarenhet och god datorvana. Utbildning och erfarenhet inom ekonomi, kommunikation och marknadsföring är meriterande.

Vi tror att du som person är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du är engagerad och har en förmåga att entusiasmera. Du har lätt för att skapa goda kontakter både internt och externt. Du är bra på att samarbeta samt har förmågan att bygga upp och underhålla bra arbets-, kunds- och medlemsrelationer. Du kan skriva/kommunicera på svenska och engelska.

Det är meriterande om du gillar havet och båtlivet men inget krav.

Tjänsten

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning upp till 100 %.
 • KSSS erbjuder ett varierande och omväxlande arbete med möjlighet att vara med och utveckla en klubb med stora ambitioner.
 • Din arbetsplats är på KSSS fantastiska kansli i Saltsjöbaden men har viss flexibilitet.
 • Förutom anställd personal på kansliet, i träning, på läger och våra hamnar har vi också 100-talet ideella personer som hjälper till att leverera medlemsnytta på våra olika anläggningar och vid aktiviteter.
 • Tempot är högt och det gäller att gilla att ha många bollar i luften, gillar man detta och ett hjärta som klappar för segling är jobbet ett oslagbart arbete.

Ansökan

Lämna din ansökan och frågor till [email protected], 0701-808557 senast 15 juni.

Ansökningar kommer att behandlas löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

 

 

 

 

Om KSSS

Kungliga Svenska Segel Sällskapet är Sveriges och ett av världens främsta segelsällskap och har ca 6 000 medlemmar, varav över 2 500 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappsegling, eskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet. Bland sportsliga framgångar kan nämnas 17 olympiska medaljer och segrar i de flesta större nationella och internationella seglingstävlingar under årens lopp.

 

Ur KSSS fokusområden 2023 – 2027

Livslångt medlemsvärde

KSSS skall erbjuda ett attraktivt och anpassat medlemsvärde över tid.

 • Vi tillhandahåller målgruppsanpassade tjänster och aktiviteter till medlemmarna
 • Vi skall förse medlemmar och andra relevanta grupper med riktad information inför, under och efter aktiviteter.
 • Vårt medlemserbjudande inkluderar även internationella kontaktytor.
 • Vi slår vakt om vår historia som stärker stoltheten för Sällskapet.
 • Frivillighet och ideella insatser skapar ett engagemang och tillhörighet som förstärker medlemsvärdet.