Nyheter

Lägeranmälan öppen!

Nu är anmälan till läger på Lökholmen 2017, Dagläger i Saltsjöbaden, Ranängen och på Klockarudden 2017 och Konfirmationsläger 2018 öppen!

Läger, KSSS

Ny huvudpartner till KSSS

Från årsskiftet har KSSS nöjet att hälsa Söderberg & Partners välkommen som en av sällskapets nya huvudpartners.

KSSS

Julstängt på kansliet

KSSS kansli i Saltsjöbaden håller julstängt från torsdag 22 december kl. 15:00 till måndag 9 januari kl. 09:00. Vi önskar alla våra medlemmar och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Lägeranmälan öppnar på nyårsnatten

Traditionsenligt öppnar anmälan till KSSS läger 2017 och Konfirmationsläger 2018 vid midnatt på nyårsafton. De senaste åren har vi sett en kraftig ökning av antalet anmälningar redan under årets...

Läger, KSSS

Alberte Lindberg ny Sportchef i KSSS

Efter en snabb process med många kvalificerade sökande har KSSS beslutat att anställa Alberte Lindberg som ny sportchef i KSSS. Hon kommer att tillträda den första mars 2017.

Elit, KSSS

KSSS Blogg: Var äro de som kunde allt…

Vi har precis undertecknat årsredovisningen för det gångna verksamhetsåret (avslutades 31/10) och där har vi också ett stycke som omfattar de medlemmar som gått bort under perioden, 22 stycken. Några...

KSSS Malin Tengström seglar JVM i Auckland

På torsdag inleds junior-VM på Nya Zeeland och för 18-årige Malin Tengström från KSSS och Ranängen blir det sista stora tävlingen i Laser Radial. Sedan väntar en OS-satsning i 49erFX.

Kappsegling, KSSS

Paul Elvström har avlidit

En av världens mest framgångsrika seglare, danske Paul Elvström, har gått bort. Han avled i sitt födelsehem i Hellerup 7 december, 88 år gammal.

KSSS

2017 America's Cup tickets on sale from 9th December

Tickets for the 35th America’s Cup, taking place in Bermuda from May 26th until June 27th 2017 will go on sale at www.americascup.com from Friday 9th December. A full range of tickets will be...

Sommarläger för de som inte vill sluta…

Till sommaren presenterar KSSS en efterlängtad nyhet på lägersidan då vi öppnar ett läger för ungdomar från 15 år och uppåt.

Läger